搜索

KZ VXS Pro 新玩法

Jpwinson 2023-10-27 15:32:14 來自手機 顯示全部樓層 閱讀模式
改咗用籃牙出APTXHD同用File聽,聲係唔同咗,感覺到比起就咁用iPhone 出嚟樂器感多好多,遲啲會試吓用大機睇吓點

大神點評9

誰明浪子心 2023-10-28 12:31:48 顯示全部樓層
師兄,你都入手左唔少新玩具喎!

誰明浪子心 2023-10-28 12:35:31 顯示全部樓層

新嗰兩條白色線,有冇試過?
我就揀左兩絞嗰條  (等到貨)

樓主| Jpwinson 2023-10-28 13:38:54 顯示全部樓層
誰明浪子心 發表於 2023-10-28 12:35
新嗰兩條白色線,有冇試過?
我就揀左兩絞嗰條  (等到貨)

哈哈,我都一樣

樓主| Jpwinson 2023-11-15 14:11:28 來自手機 顯示全部樓層
今日新玩法,Creative BT-w5 行新version5.3,好夾iPhone 15 Pro同VXS Pro, 玩到APTX HQ,聽File聽感真係唔同咗,好聽,咁啱如果有新iPhone 又有咁啱買咗VXS Pro嘅師兄可以入手試吓,最好就係係金鐘轉車完全唔斷線,正

leungleung1234 2023-11-15 17:07:10 來自手機 顯示全部樓層
Creative bt-5行到aptx adaptve,latency 比ldac,應該真係會無咁易斷線,的確係玩藍牙好方法wor

樓主| Jpwinson 2023-11-15 17:16:39 來自手機 顯示全部樓層
leungleung1234 發表於 2023-11-15 17:07
Creative bt-5行到aptx adaptve,latency 比ldac,應該真係會無咁易斷線,的確係玩藍牙好方法wor ...

我依家行到紫色燈,以 aptX Adaptive 高品質模式進行的連接24 位元96 kHz,又真係幾好聲同唔容易斷線呀,幾得意

leungleung1234 2023-11-16 00:09:23 顯示全部樓層
Jpwinson 發表於 2023-11-15 17:16
我依家行到紫色燈,以 aptX Adaptive 高品質模式進行的連接24 位元96 kHz,又真係幾好聲同唔容易斷線呀, ...

Sennheiser 有隻 BTD 600同Creative BT-W5差唔多,講方便性的話比Creative BT-W5好(因為佢係用USB A + Type C 可拆性設計),但最衰佢係行BT5.2而唔係好似Creative BT-W5咁行BT5.3。

樓主| Jpwinson 2023-11-16 06:54:20 顯示全部樓層
leungleung1234 發表於 2023-11-16 00:09
Sennheiser 有隻 BTD 600同Creative BT-W5差唔多,講方便性的話比Creative BT-W5好(因為佢係用USB A + Typ ...

係呀我之前都有留意到,不過佢行5.2所以放棄咗,因為我之前用果粒都係5.2,想玩下新嘢5.3呀

樓主| Jpwinson 2023-11-21 19:32:45 來自手機 顯示全部樓層
最近想方便但又想聽高清file所以轉玩返籃牙,最後比對鈦金屬動圈加兩粒Knowles動鐵吸引到用嚟玩iPhone type c出file聽,又幾好聲喎,不過要停下手啦,怕返唔到轉頭

評論9
贊0
返回頂部