搜索

Cayin N3 Ultra

Jpwinson 2024-4-10 12:09:54 來自手機 顯示全部樓層 閱讀模式
聽咗幾日,聲底音場闊,人聲樂器夠出,再配合埋A6Pro真心夠晒玩,膽未煲好起碼要多200個鐘,可以慢慢煲享受個過程,呢個價真係冇投訴,正

大神點評7

leungleung1234 2024-4-10 21:48:45 顯示全部樓層
部N3 Ultra推力都唔錯,我覺得輕便d唔落amp都ok。

saltyfatboy 2024-4-10 23:11:56 顯示全部樓層
wow, 師兄咁快入手, 老細有靚價代訂嗎?

見啲人話呢部比PRO 更加膽味咁, 係再暖聲啲嗎?

樓主| Jpwinson 2024-4-11 10:48:19 來自手機 顯示全部樓層
leungleung1234 發表於 2024-4-10 21:48
部N3 Ultra推力都唔錯,我覺得輕便d唔落amp都ok。

啱呀,平時我都係單機玩

樓主| Jpwinson 2024-4-11 10:50:23 來自手機 顯示全部樓層
saltyfatboy 發表於 2024-4-10 23:11
wow, 師兄咁快入手, 老細有靚價代訂嗎?

見啲人話呢部比PRO 更加膽味咁, 係再暖聲啲嗎?  ...

有得試可以去試吓先,依家膽未煲起都唔錯,期待煲起個聲,不過真係好玩,買得過

Kaleong1981 2024-4-11 16:34:05 來自手機 顯示全部樓層
leungleung1234 發表於 2024-4-10 21:48

頭先行過黃金試咗…. 開膽+morden mode夾哪吒人聲非常暖厚!對於主力聽人聲控玩家可能比較適合!單機high gain基本上已經夠哂力水,除非要玩到300b大耳牛果類….

樓主| Jpwinson 2024-4-11 16:58:42 來自手機 顯示全部樓層
Kaleong1981 發表於 2024-4-11 16:34
頭先行過黃金試咗…. 開膽+morden mode夾哪吒人聲非常暖厚!對於主力聽人聲控玩家可能比較適合!單機high ...

師兄如果想聽樂器用classic會比較好,個空間感會再強烈啲,我自己比較鐘意classic

樓主| Jpwinson 7 天前 來自手機 顯示全部樓層
條新油浸4絞同對Hidizs MP145鈦金屬耳機又幾夾喎,啲膽味再出啲,高中低音都加強咗但唔會過多,正

評論7
贊0
返回頂部