搜索

一盒耳膠價錢的耳擴

Johnnychu 2022-10-19 19:13:02 來自手機 顯示全部樓層 閱讀模式
早年在28入手的好物biggermouth A1,價錢平到我都唔記得左幾多,應該是2佰以下。

$200以下,没有華麗通透的音色,但難得的是音質是中正的,音色是健康而良好,推力亦不俗,拿來配er4s推出可觀的高低伸延,在一般手提擴未曾聽過;而推耳牛k712pro等亦有板有眼。

大神點評7

Zingy 2022-10-20 10:16:29 顯示全部樓層
師兄你影得幾靚,至小支胆有光,部野外觀幾靚
不過我唔係好啱胆聲,所以無入到,多謝分享enjoy music

28mart瘦佬 2022-10-20 10:47:11 顯示全部樓層
大嘴呢部胆擴堅抵玩,雖然而家我地無賣,但值得一推,,
A1重有一個好大嘅優點係體積細(只有手掌般大)

Lulumatthew 2022-10-20 10:48:33 來自手機 顯示全部樓層
呢部我冇記錯係128好似,仲要有得換op amp,個陣就開始玩瘦佬啲嘢

樓主| Johnnychu 2022-10-20 12:30:19 來自手機 顯示全部樓層
Lulumatthew 發表於 2022-10-20 10:48
呢部我冇記錯係128好似,仲要有得換op amp,個陣就開始玩瘦佬啲嘢

我本身有兩粒opa627bp本來打算換落去玩下,但玩落覺得A1原個聲底十分平衡,換左破壞個平衡,可能反而不妙,就一直懒得去換。

本身有條xlo電源線,用左去A1,大幅改喜左立體感同幼细度,背景亦黑左。

樓主| Johnnychu 2022-10-20 14:02:19 來自手機 顯示全部樓層
Zingy 發表於 2022-10-20 10:16
師兄你影得幾靚,至小支胆有光,部野外觀幾靚
不過我唔係好啱胆聲,所以無入到,多謝分享enjoy music ...

拿手機亂影而已

部A1胆前石後其實膽味很淺,我反而稍嫌佢膽味唔夠

Lulumatthew 2022-10-20 14:55:31 來自手機 顯示全部樓層
Johnnychu 發表於 2022-10-20 12:30
我本身有兩粒opa627bp本來打算換落去玩下,但玩落覺得A1原個聲底十分平衡,換左破壞個平衡,可能反而不妙 ...

呢隻嘢換電源線竟然有用!等我換條furutech試下先!

ddck48 2022-10-22 14:34:40 顯示全部樓層
我用6h3n有少少底燥 你地用咩膽

評論7
贊0
返回頂部