搜索

隱世天籟之音耳機線 vs Super 6嘅聽感

樓主| Jpwinson 2023-1-19 15:37:59 來自手機 顯示全部樓層
誰明浪子心 發表於 2023-1-19 10:38
我昨日就無落去,我係幾日前見到的,其實你指嗰位 白老鼠師兄 係咪我見到嘅 同一個? ...

等下次有完成板嘅時候記得試吓條粗嘅你就更加知道點解我會咁稱呼佢啦,好毒,好毒,真係好毒,重要嘅嘢要講3次

誰明浪子心 2023-1-19 23:37:22 顯示全部樓層
Jpwinson 發表於 2023-1-19 15:37
等下次有完成板嘅時候記得試吓條粗嘅你就更加知道點解我會咁稱呼佢啦,好毒,好毒,真係好毒,重要嘅嘢要 ...

好吧,我等條 粗嘅 再決定
另外 師兄 除左尼條隱世線,你有無試夾過 S6 升級線

CCW 2023-1-19 23:52:00 來自手機 顯示全部樓層
Jpwinson 發表於 2023-1-19 15:37
等下次有完成板嘅時候記得試吓條粗嘅你就更加知道點解我會咁稱呼佢啦,好毒,好毒,真係好毒,重要嘅嘢要 ...

好似送咗去維修

樓主| Jpwinson 2023-1-20 09:06:01 來自手機 顯示全部樓層
誰明浪子心 發表於 2023-1-19 23:37
好吧,我等條 粗嘅 再決定
另外 師兄 除左尼條隱世線,你有無試夾過 S6 升級線 ...

你指嘅升級線係邊條?我自己覺得夾超6嘅線,首先係新啡金,舊22 awg,之後係新嘅隆輪線,依家我心目中超6應該最夾嘅真命天子就係呢條隱世線啦,之前用超6夾佢聽過真係返唔到轉頭

樓主| Jpwinson 2023-1-20 09:12:33 來自手機 顯示全部樓層
CCW 發表於 2023-1-19 23:52
好似送咗去維修

係呀,其實都唔算係維修嘅,因為之前係比落order嘅師兄試聽住先,其實係未完成而我又咁啱有幸聽到嚟分享而已,不過呢條真係繼旗艦大水喉之後嘅最佳作品

CCW 2023-1-20 10:04:45 來自手機 顯示全部樓層

CCW 2023-1-20 10:21:00 來自手機 顯示全部樓層
Jpwinson 發表於 2023-1-20 09:12
係呀,其實都唔算係維修嘅,因為之前係比落order嘅師兄試聽住先,其實係未完成而我又咁啱有幸聽到嚟分享 ...

KZ PR1 平板耳機 加 隱世天籟之音耳機線
佢哋試後 好像再試P6
見到佢哋個個眼燈燈
真係好口水

CCW 2023-1-20 12:12:00 來自手機 顯示全部樓層
流口水

樓主| Jpwinson 2023-1-20 12:39:21 顯示全部樓層

流口水就係指定動作,如果真係夾好耳機,player加樂曲真係聽到(失禁)都有可能講笑,不過用呢條線去夾超6真係令到對超6出淋漓盡致嘅感覺,樂器嘅準成加上人聲嘅甜美同柔和嘅低音,所以我都未知價就立即叫老板訂咗先,當然我已經有好多線,但係未有過呢種感覺(可能我誇張咗啲),不過都係想分享下我嘅感受比大家參考,有得試嘅時候就一定要試吓,但係中咗唔好怪我

CCW 2023-1-20 13:24:39 來自手機 顯示全部樓層
Jpwinson 發表於 2023-1-20 12:39
流口水就係指定動作,如果真係夾好耳機,player加樂曲真係聽到(失禁)都有可能講笑,不過用呢條線去夾超 ...

以前有個廣告
排毒美顏寶
排清毒素身體好
家庭必備當係寶
就係師兄你而家講呢條線

leungleung1234 2023-1-20 13:31:47 來自手機 顯示全部樓層
Jpwinson 發表於 2023-1-20 12:39
流口水就係指定動作,如果真係夾好耳機,player加樂曲真係聽到(失禁)都有可能講笑,不過用呢條線去夾超 ...

難得遇到心頭好,激動d都好正常

Kaleong1981 2023-1-20 15:00:12 來自手機 顯示全部樓層
誰明浪子心 發表於 2023-1-18 14:53
我星期日落去  都見過有師兄收貨,玩緊條 粗黃色 線,應該就係你指嘅隱世線 ...

條4絞我朋友早日已經試過都大讚!老闆話同大水喉取向唔同的!同埋現階段未係100 %完成品,好嘢值得支持!

CCW 2023-1-20 15:02:31 來自手機 顯示全部樓層
Kaleong1981 發表於 2023-1-20 15:00
條4絞我朋友早日已經試過都大讚!老闆話同大水喉取向唔同的!同埋現階段未係100 %完成品,好嘢值得支持 ...

好期待, 真係想聽下

卡山 2023-1-25 18:08:04 顯示全部樓層
有師兄借我聽過1次製成品,聲音是有驚喜的,相信價錢都會$$$$$,希望可以試多次。

akiralok 2023-1-26 19:45:26 顯示全部樓層
Zingy 發表於 2023-1-18 15:03
因為係限定線
質數之高,相信聽過都會馬上訂,有心就唔好走寶
唔係之後想入都唔會再有 ...

想問條線係咪包網?

誰明浪子心 2023-1-26 21:05:08 顯示全部樓層
akiralok 發表於 2023-1-26 19:45
想問條線係咪包網?

28 嗰度有得試,我試過係鮮黃色  無包網。
可能因為有位師兄 特別訂制左條 超粗嘅版本,就被稱為"隱世"

CCW 2023-1-26 21:25:25 來自手機 顯示全部樓層
誰明浪子心 發表於 2023-1-26 21:05
28 嗰度有得試,我試過係鮮黃色  無包網。
可能因為有位師兄 特別訂制左條 超粗嘅版本,就被稱為"隱世" ...

今日見到師兄出現,可惜無得試呀!
一見到條線,真係 " 引世線 "

Kaleong1981 2023-2-2 20:20:35 來自手機 顯示全部樓層
CCW 發表於 2023-1-26 21:25
今日見到師兄出現,可惜無得試呀!
一見到條線,真係 " 引世線 "

收到風果位師兄明晚會放底條4絞油浸在巷仔供熟客試聲,可能巡迴時間有限(到星期六)

Kaleong1981 發表於 2023-2-2 20:20
收到風果位師兄明晚會放底條4絞油浸在巷仔供熟客試聲,可能巡迴時間有限(到星期六) ...

咁有機會真係要試下喇

CCW 2023-2-4 15:07:48 來自手機 顯示全部樓層
Kaleong1981 發表於 2023-2-2 20:20
收到風果位師兄明晚會放底條4絞油浸在巷仔供熟客試聲,可能巡迴時間有限(到星期六) ...

收到

評論116
贊0
返回頂部