搜索
返回列表 發新帖

28mart新線:六元合金線

樓主| Kaleong1981 2023-4-4 13:22:14 來自手機 顯示全部樓層
simonyan 發表於 2023-4-4 06:53
估唔到我都有人知唔該師兄

入坑其實係最重要搵到自己追求嘅嘢(音色),同埋多口一句,唔好相信果D成日自稱自己出品秒天秒地嘅商家!我好早已經領教過佢嘅生意手法所以知道!今時今日真用家係玩一個性價比,同埋一個交流分享嘅歷程!

simonyan 2023-4-4 23:59:04 顯示全部樓層
誰明浪子心 發表於 2023-4-4 12:11
師兄,你買左嗰條銅鍍金 係咪8絞嗰條?
六元我都有買,兩條都唔同味道,夾唔同耳機一流呀 ...

唔知點分幾絞$248嗰條

樓主| Kaleong1981 2023-4-6 15:52:01 來自手機 顯示全部樓層
simonyan 發表於 2023-4-4 23:59
唔知點分幾絞$248嗰條

有冇去買條班馬單晶銅返去玩吓咁呀!我剛剛去入咗條4.4嘅返屋企玩,幾夾動圈嘅一條升級線,人聲潤音埸濶咗低音又實淨咗!難得個插頭夠細可以插盡落去隻u606度

simonyan 2023-4-7 00:18:18 顯示全部樓層
Kaleong1981 發表於 2023-4-6 15:52
有冇去買條班馬單晶銅返去玩吓咁呀!我剛剛去入咗條4.4嘅返屋企玩,幾夾動圈嘅一條升級線,人聲潤音埸濶 ...

呢條我買Super2Live同時買左,都係4.4插,㚒平板耳機聽的話,比較高,聲音清亮通透,聲塲寬,少少人聲感情冇鍍金線同白怪咁好,名有各長處,等我京東訂個4.4公>4.4母轉線收到去買埋六元

leungleung1234 2023-4-7 08:27:29 來自手機 顯示全部樓層
simonyan 發表於 2023-4-7 00:18
呢條我買Super2Live同時買左,都係4.4插,㚒平板耳機聽的話,比較高,聲音清亮通透,聲塲寬,少少人聲感情冇鍍 ...

Kaleong 師兄講個條斑馬線剛剛先出,你會唔會同你之前夾super 2 live個條單晶銅屏蔽攪亂左,誤會左係同一條?

樓主| Kaleong1981 2023-4-7 18:40:51 來自手機 顯示全部樓層
leungleung1234 發表於 2023-4-7 08:27
Kaleong 師兄講個條斑馬線剛剛先出,你會唔會同你之前夾super 2 live個條單晶銅屏蔽攪亂左,誤會左係同一 ...

我條班馬係28個飛屎卜度見到廣告,係新款特價貨品!平靚正之選!

simonyan 2023-4-8 22:20:49 顯示全部樓層
Kaleong1981 發表於 2023-4-7 18:40
我條班馬係28個飛屎卜度見到廣告,係新款特價貨品!平靚正之選!

咁休息睇下去唔去到試下先

今早問過,條斑馬線2pin 賣曬了,幾日後再返貨

評論47
贊0
返回頂部